Sunday, January 16, 2011

Cum poţi bea cea mai bună cafea din lume

Cum poţi bea cea mai bună cafea din lume : Cafe Blitz şi City Days vă oferă acum posiblitatea să degustaţi o ceaşcă de cafea Kopi Luwak la cel mai bun preţ din oraş, cu doar 69 RON în loc de 150 RON, într-un cadru intim şi relaxant.

Jack Nicholson şi Morgan Freeman includ cafeaua Kopi Luwak pe lista ultimelor dorinţe. „The Bucket List” este unul dintre filmele în care cei doi protagonişti ridică Kopi Luwak la rang de dorinţă, nu pentru ca aşa era scenariul, ci pentru că este cea mai exclusivistă cafea din lume

Revista americană Forbes a catalogat cafeaua Kopi Luwak drept cea mai scumpă, rară şi exclusivistă cafea din lume, fiind limitată la o producţie de câteva tone anual.

Zibeta Asiatica este mangusta care se hrăneşte cu fructele de cafea cele mai coapte şi mai aromate dintr-un arbore de cafea arabica. Bobul de cafea este eliminat intact de animal şi este cules apoi de lucrătorii de pe plantaţie, care îl supun unui laborios proces de spălare, dezinfectare, selecţie bob cu bob, macerare, uscare şi apoi prăjire. Studiile arată că microbiologic este mai curată decât oricare alt sortiment de cafea din lume.

Oferta este valabilă pentru o ceaşcă de cafea Kopi Luwak.
For the latest updates PRESS CTR + D or visit Stock Market news Today

Related Post:

No comments:

Post a Comment