Monday, December 6, 2010

veronpalautukset 2010 vauhdittavat joulukauppaa

veronpalautukset 2010 vauhdittavat joulukauppaa ; Kuluttajien joulun ajan kulutusaikomukset ovat pysyneet edelleen vahvoina. Joulukaupan odotetaan vilkastuvan itsenäisyyspäivän jälkeen, kun veronpalautukset ovat tulleet tileille.

Veronpalautuksia maksetaan 3,4 miljoonalle henkilölle yhteensä 2,16 miljardia euroa. Keskimääräinen palautus on 642 euroa. Veronpalautukset maksetaan pankkitileille 3.12.2010. Jos asiakas ei ole ilmoittanut pankkitiliä Verohallinnolle, palautus maksetaan maksuosoituksena 8.12.2010 alkaen.

Kaupan liiton jäsenyrityksilleen tekemästä tutkimuksesta selviää, että kauppiaat odottavat veronpalautusten vauhdittavan joulukauppaa. Joulukaupan odotetaan vilkastuvan itsenäisyyspäivän jälkeen, kuten kävi myös viime vuonna.

Vuosi sitten veronpalautusten ja itsenäisyyspäivän jälkeen kuluttajien asenteet rahankäyttöön muuttuivat selvästi aikaisempaa rohkeammiksi. Joulukauppa käynnistyi viime vuonna kauppiaiden mukaan toden teolla vasta joulukuun puolivälissä.

Yksilapsiset perheet ovat herkimpiä lisäämään joulun kulutustaan vanhempien työllisyydestä huolimatta. Yksilapsisista perheistä 90 prosenttia käyttää vähintään yhtä paljon rahaa joulun laittoon ja 82 prosenttia joululahjoihin kuin viime vuonna.
For the latest updates PRESS CTR + D or visit Stock Market news Today

Related Post:

No comments:

Post a Comment